Cellulit kezelések

A "Cellulit kezelések" menüpont nevén tartva a kurzort: megjelennek a kezelés típusok, egymás alatt. 

A nevekre klikkelve az adott cellulit kezelés-típus részletes leírásához juthat el.

***************************************************

Egyéb, alapinformációk a cellulit kezelésekhez

A cellulit fogalma = a bőr kötőszővetében, az irha rétegben lerakódott salakanyagokat jelenti.

cellulitis fogalma = már a kötöszövet laza, de gyulladásos állapotát takarja.

cellulit göbök kialakulása:  a vizet a kötöszövetben megköti – magához vonja. Ezáltal gömb alakú göböket alakít ki, ami egyre több, így egyre nagyobb felületet jelent majd. Ez a felgyülemlett salakanyag és víz együttese oedemat /ödémát/ = vizesedést okoz az adott területen.

 Ezek a göbök ezután: szétszakítják a rostok szöveteit, és egyenetlen bőr-szerkezetet okoznak, ami látványra kívűlről a narancs héjához hasonló látványt és tapintást okoz. Ezt nevezzük narancsbőrnek.

 Két típusa van: keményebb és puhább.

A kemény változatnál nehezebb és lassabb eredményt elérni a kötöttebb izomszövet miatt, a puhábbnál gyorsabb a kívánt csökkenés, és hatás.

 

cellulit tartalmú bőrnek 3 fajtája van:

  1. ha a bőr látszólag celulit mentes, de annak mutató és hüvelykujjal történő olló szerű összecsippentésekor a göbök mégis láthatóvá válnak. Ez könnyen kezelhető., és több kezeléssel szinten tartható.
  2. a bőr fekvő helyzetben cellulit mentesnek tűnik, de álló testhelyzetben csippentés nélkül is megjelennek a göböcskék. Itt több kezelés szükséges, akár kombináltan is.
  3. a bőr fekvő és álló helyzetben is láthatóan cellulit tartalmú, sokszor még ruhán keresztül is láthatóan. Itt életmódváltás, és rendszeres kezelés is segíthet.

**********